Afwerkingsbedrijf voor schilder- en decoratiewerken

Met ruim 30 jaar ervaring is schildersbedrijf Atelier Van Gestel uit Mechelen uw partner voor alle decoratiewerken. Van traditioneel schilderwerk tot de meest verfijnde decoratieve technieken, van een duurzaam gelakte buitendeur tot het patineren van uw favoriete meubel.

Excellente
prijs-kwaliteitverhouding

Meer dan
30 jaar ervaring

Één
aanspreekpunt

Bent u een professional?

 

Contacteer schildersbedrijf Atelier van Gestel voor een afspraak. We komen vrijblijvend bij u langs en bespreken a.d.h.v. uw budget alle technieken en mogelijkheden met u.

Switch Atelier Van Gestel

Hoe het allemaal begon…

 

In 1989 werd het schildersbedrijf opgericht. Anno 2023 bestaat dit bedrijf uit een dynamisch team met professionele schilders, die elke keer weer het beste van zichzelf geven om u schilder- en behangwerk van hoogstaande kwaliteit te bieden.

Tot op heden…

 

In de zomer van 2022 bracht Phillip Coeckelberghs nieuw licht in de zaak. Als ervaren projectleider in de bouw, vervult hij nu de technische en commerciële functie binnen de afwerkingssector. Deze nieuwe wending zorgt ervoor dat het bedrijf de nieuwste trends, opleidingen en bouwtechnieken zorgvuldig opvolgt. En zo is ook de nieuwe naam ‘Atelier Van Gestel’ tot stand gekomen.

Interieuradvies op maat

 

Atelier Van Gestel geeft uw interieur de uitstraling die u altijd al in gedachten had. Zo laat een slimme paneelverdeling uw kamer bijvoorbeeld ruimer lijken, en zorgt een subtiele patina voor een warm, intiem gevoel. In overleg met u suggereren wij speciale schildertechnieken op maat van uw interieur. Renderings- of 3D beelden kunnen op vraag ook voorzien worden. Laat u inspireren en neem een kijkje bij onze realisaties!

Zorgvuldige uitvoering

 

Het geheim van een geslaagd eindresultaat schuilt niet alleen in hoogwaardige producten, maar ook in de kwaliteit van de voorbereiding en afwerking. Ons schildersbedrijf ziet erop toe dat uw interieur tijdens de werken perfect beschermd blijft en de werf nadien zorgvuldig opgeruimd is. Zo kunt u meteen en zorgeloos genieten van het resultaat.

Interesse in onze diensten?

 

Contacteer schildersbedrijf Atelier van Gestel voor een afspraak. We komen vrijblijvend bij u langs en bespreken a.d.h.v. uw budget alle technieken en mogelijkheden met u.

Atelier Van Gestel | Schildersbedrijf voor schilder- en decoratiewerken