Hout- en marmerimitaties

Gedetailleerde marmerimitaties geven uw interieur meer cachet. En met vakkundig uitgevoerde houtimitaties krijgen uw tv-kast, plinten, deuren… allemaal dezelfde eiken- of mahoniehouten kleur. Dat zorgt dan weer voor harmonie in uw woning.

Een interieur met allure

 

Droomt u van decoratie in marmer? Het team van Atelier Van Gestel is bedreven in alle soorten imitaties in marmer. Denk aan een schoorsteenmantel of lambrisering. Wij helpen u om stijlvolle accenten aan te brengen in marmerimitatie, die perfect bij uw behangpapier past. Een houtimitatie laten schilderen op een deur, muur of meubel? U zit goed bij Atelier Van Gestel. Met een stijlvolle houtimitatie of met enkele details in bladgoud, kan u bijvoorbeeld een eenvoudig nachtkastje de ster van uw slaapkamer maken. Laat ook uw (imitatie)houten omlijstingen patineren en geef ze een verweerde, karaktervolle uitstraling.

Ruim 30 jaar vakmanschap

 

Wij hebben de juiste technieken onder de knie voor hout- en marmerimitaties.  Hout- en marmerimitaties hebben dan ook geen geheimen meer voor de vakspecialisten in ons team. En ruim 30 jaar vakmanschap: dat merkt u in al onze realisaties.

Maak een afspraak

Wilt u uw interieur meer cachet geven? Maak een afspraak. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u een offerte te bezorgen.