Stucwerk

Wat is stucwerk?

 

Stucwerk is een methode om uw muren en plafonds te decoreren of voor te bereiden voor verdere afwerking. Het pleisteren zorgt er namelijk voor dat alles mooi egaal wordt. Wij werken o.a met Mortex, Stoopen & Meeus en nog andere merken.

Deze afwerking is sterk, watervast en oogt bovenal natuurlijk. Stucwerk is praktisch inzetbaar en is geschikt voor verschillende ondergronden. Zo kan de plaatsing ervan zelfs op tegels en/of verflagen.

Waarom stucwerk uitvoeren?

 

Dankzij het stuken ziet uw interieur er niet alleen netjes, maar ook splinternieuw uit. Wanneer uw woning te koop staat, verrast u potentiële kopers. U creëert met deze kleine ingreep vanzelf een waarde verhoging.

 

Daarnaast is stucwerk zeer eigentijds en uniek. Zo heeft de persoon die uw stuc aanbrengt zijn eigen techniek en ontstaat er vanzelf een persoonlijk tintje. Al kiest u uiteraard zelf de afwerking, kleur en techniek die u wenst. Want u wilt ongetwijfeld een afwerking die bij uw woonstijl past.

 

Zo zijn er nog tal van redenen om uw muren te stuken. Het zorgt voor een goede vochtregulatie want ook in vochtige ruimtes blijft stucwerk waterdicht. U creëert een betere lichtverdeling in de ruimte én het is Uv-bestendig. Bovendien zorgt het ook voor een brandvertragend effect. Kortom, heel wat voordelen dus om uw woning te stuken.

Kiest u voor stucwerk?

 

Het gladmaken van wanden wordt vaak onderschat. De uitvoering van stucwerk vereist vakkundigheid. Atelier Van Gestel voert alle soorten stucwerk tot in de puntjes uit. Of u nu uw wanden wilt verfraaien of wilt voorbereiden voor te behangen, te betegelen of te verven. Heeft u advies nodig over stucwerk? Atelier Van Gestel adviseert u graag over de mogelijkheden.