Schilderwerken

Werner Van Gestel_Fotoshoot maart 2023_HiRes_021

Van traditionele schilderwerken tot verfijnde schildertechnieken zoals hout en marmerimitaties, patineren en vergulden, Atelier Van Gestel uit Mechelen vindt voor elk interieur een harmonische oplossing. Dankzij ruim 30 jaar ervaring in de wereld van (speciale) schildertechnieken garanderen wij altijd een hoogstaande afwerking. We zijn actief in de ruime regio Mechelen en daarbuiten.

Schilderwerken

In Mechelen en ruime omstreken verzorgen we alle algemene schilderwerken voor particulier en bedrijven.

Buitenschilderwerken

Actief in Mechelen en ruime omstreken verzorgen we alle standaard en speciale buitenschilderwerken tot in de puntjes. Van Schilderen tot kaleien.

Naar klassiek schilderwerk zijn wij ook gespecialiseerd in verfspuitechnieken. Dit kan zowel in onze spuitcabine als op de werf.

Een interieur met allure

Het team van Atelier Van Gestel zorgt voor hoogkwalitatief schilderwerk van uw binnen- en buitenmuren. Gepatineerde muren dragen bij tot een zachte en karaktervolle sfeer. Hout- en marmerimitaties en stucwerk geven uw interieur de finesse die u zoekt. Welke schildertechnieken u ook kiest, u voelt onze passie voor het vak in uw interieur.

Ecologische schilderwerken

 

Bij Atelier Van Gestel bent u verzekerd van een onberispelijk én milieuvriendelijk eindresultaat. Penselen en kwasten spoelen we nooit bij u thuis uit, maar wel in ons atelier. Daar wordt het afvalwater in een zuiveringsinstallatie verwerkt. Als u wilt, kunt u alle schilderwerken ook laten uitvoeren met natuurproducten (waaronder Biofa).

 

U wilt de prijs weten voor schilderwerken in uw interieur? Of u bent benieuwd met welke speciale schildertechnieken we uw erfstuk een tweede leven bezorgen? Contacteer ons gerust voor een afspraak.