Totaalafwerking van A tot Z

Kalei Leuven

Wenst u een totaal nieuw interieur of wil u uw renovatie- of nieuwbouwproject volledig uitbesteden? Dan biedt Atelier Van Gestel u met jarelanlange ervaring en het juiste materiaal de ideale oplossing voor de totaalafwerking van uw woning.

Wat verstaan we onder totaalafwerking?

Atelier Van Gestel verzorgt alle denkbare afwerking. Van vloeren tot gyprocwerken tot schilderen.

 

Schilderwerken

Onze schilders leveren hoogwaardige binnen- en buitenschilderwerken voor zowel residentiële als commerciële gebouwen. Zij verzorgen het schilderen van muren, plafonds, deuren, ramen, kozijnen en andere oppervlakken. Zij doen dat met hoogwaardige afwerkingstechnieken, zoals spuiten, handmatig kwasten en rollen. Onze specialisatie zijn speciale schildertechnieken zoals patineren, hout-en marmerimitaties. Met andere woorden alles wat nodig is om uw project tot in de puntjes af te werken.

 

Stucwerk

Onze stucadoors beheersen alle technieken om uw muren en plafonds hoogwaardig af te werken. Zij beheersen verschillende soorten stucwerk technieken, waaronder gipspleister, cementpleister, en decoratieve pleisterafwerkingen. Daarmee repareren zij van beschadigd stucwerk of brengen helemaal nieuwe stucwerk aan. Ook de details worden niet vergeten:  het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten.

 

Vloerbedekking

Onze vakmensen installeren diverse vloerbedekkingen, zoals tapijt, vinyl, laminaat, hout en tegels. U kunt profiteren van advies over materialen, stijlen en kleuren die het beste bij hun ruimte passen. We verzorgen ook het verwijderen van oude vloerbedekking, egalisatie van ondervloeren en het aanbrengen van ondervloeren.

 

Plafondafwerking

Dit omvat installatie van gipsplaten, plafondtegels en andere afwerkingsmaterialen om plafonds te verfraaien en te verbeteren. We verzorgen het aanbrengen van verlaagde plafonds, het installeren van verlichtingsarmaturen en het uitvoeren van akoestische behandelingen.

 

Decoratieve afwerkingen

Onze belangrijkste specialisatie blijven de speciale schildertechnieken die in onze vingers zit. Gespecialiseerde diensten zoals mortex, kaleien, faux-schilderwerk, marmering, houtimitatie, en patineren.

Deze diensten voegen een uniek en esthetisch element toe aan interieurs en worden volledig aangepast aan uw voorkeuren.

Maak een afspraak

kaleien

Contacteer ons voor meer informatie of voor een prijsofferte voor de totaalafwerking van woning. Bezorg ons eventueel een foto van wat u wil bewerken.