Uw allround schilder in Mechelen

In 1989 stampte Werner Van Gestel zijn schildersbedrijf uit de grond. Anno 2023 bestaat dit bedrijf uit een dynamisch team met professionele schilders, die elke keer weer het beste van zichzelf geven om u schilder- en behangwerk van hoogstaande kwaliteit te bieden.

Bedreven in decoratieve schildertechnieken

 

Werner Van Gestel volgde verschillende opleidingen in binnen- en buitenland, waaronder het gekende Van der Kelen Instituut in Brussel. Een geprezen school die professionals op een intensieve en praktische manier decoratieve schilder-, hout- en marmertechnieken bijbrengt. Al deze vergaarde kennis gaf hij door aan zijn gemotiveerde medewerkers, die een voor een meerwaarde bieden aan de reputatie van het schildersbedrijf.

In de zomer van 2022 gaf Werner de fakkel door aan Phillip Coeckelberghs. Met ervaring als projectleider en een technisch commerciële functie binnen de afwerking sector neemt hij nu de rol als zaakvoerder op. Werner verdwijnt nog niet meteen van het toneel. Hij zal nog enkele jaren zijn kennis en ervaring doorgeven aan het team, want samen vormen zij het kloppende hart van de zaak. Ze volgen de nieuwste trends, opleidingen en bouwtechnieken zorgvuldig op. En zo is ook de nieuwe naam ‘Atelier Van Gestel’ tot stand gekomen.

Vertrouw op een expert

Kunt u voor de bouw- of renovatiewerken van uw woning of zaak een bedreven en secure schilder gebruiken? Aarzel dan niet en contacteer Atelier Van Gestel. Onze vakmannen bieden perfect verzorgde schilderwerken met een gedetailleerde afwerking, zowel in als buiten Mechelen.