Uw totaal afwerkingsbedrijf in Mechelen

In 1989 stampte Werner Van Gestel zijn schildersbedrijf uit de grond. Anno 2023 bestaat dit bedrijf uit een dynamisch team met professionele schilders, die elke keer weer het beste van zichzelf geven om u schilder- en behangwerk van hoogstaande kwaliteit te bieden.

Bedreven in decoratieve technieken

 

In de zomer van 2022 bracht Phillip Coeckelberghs nieuw licht in de zaak. Als ervaren projectleider in de bouw, vervult hij nu de technische en commerciële functie binnen de afwerkingssector. Deze nieuwe wending zorgt ervoor dat het bedrijf de nieuwste trends, opleidingen en bouwtechnieken zorgvuldig opvolgt. En zo is ook de nieuwe naam ‘Atelier Van Gestel’ tot stand gekomen.

 

Onze gemotiveerde medewerkers hebben een uitgebreide kennis vergaard waarbij ze zijn opgeleid tot professionals in decoratieve schilder-, hout- en marmertechnieken. Ook kan je bij Atelier van Gestel terecht voor luchtgommen, vloeren en raamdecoratie. 

Vertrouw op een expert

Kunt u voor de bouw- of renovatiewerken van uw woning of zaak een bedreven en secure schilder gebruiken? Aarzel dan niet en contacteer Atelier Van Gestel. Onze vakmannen bieden perfect verzorgde schilderwerken met een gedetailleerde afwerking, zowel in als buiten Mechelen.